Învățare

loading ...

Comunitate

loading...

Manifest/are

loading...
 

Despre mine


Numele din buletin este Adriana Serban, dar prietenii imi spun Tina. Sunt din Targoviste de fel, crescuta la bunici, printre dealuri si paduri verzi pana la 5 ani, apoi printre blocurile cartierului micro 11 pana la majorat. 

De patru ani colind strazile Bucurestiului si nu pare ca ma voi plictisi prea curand de el. Iubesc oamenii, natura si lucrurile marunte. Imi place simplitatea. Uneori, ma avant cu capul inainte, alte ori creez strategii pe termen lung, dar de fiecare data ma bucur de expereinta.
Iubesc mult, pun pasiune in lucrurile pe care le fac si inocenta este cea care ma recomanda. Ador sa merg desculta prin iarba si sa citesc in parcuri. Cand eram mica voiam sa ma fac cumparatoare, intre timp mi-am dat seama ca e o idee chiar buna.

Voluntariez de pe la 12 ani.  In generala am fost redactorul-sef al revistei scolii.  In liceu am lucrat la doua posturi TV locale unde moderam emisiuni despre adolescenti si fashion. Am fost vice-presedinte al Consiliului Elevilor si organizam evenimentele din liceu, nenumarate proiecte, conferinte si seminarii. Am fost o saptamana intr-un schimb de experienta  in Turcia printr-un proiect multinational Comenius, am calatorit prin tara in tabere anti-drog si am invatat cat de placut este sa oferi zambete fara sa ceri nimic inapoi.
M-am reapucat de scris si am castigat premii mai mici, mai mari la diverse concursuri de creatie literara. Intre timp, am descoperit ca-mi place fotografia. Am luat lectii de bachata si de prim ajutor.
Am terminat mate-info intensiv, nu am ramas cu nimic dupa liceu. Am studiat engleza-japoneza, dar nici  asta nu ma reprezinta.  

Bucurestiul este schimbare de perspetiva.  BYP este asociatia unde timp de un an si jumatate am invatat ce inseamna dezvoltare personala, leadership, Project Manager, HR-ist, Trainer si team-leader. Acolo m-am descoperit pe mine si atuurile mele. Acolo, printre oameni deosebiti, mi-am dat seama ca training si educatie non-formala voi face o buna perioada din viata. Am facut pasi, am creat un ONG, Beyond the Art, am plecat pe un drum si il urmez cu drag. 

Lucrez ‘cu oameni, prin oameni, pentru oameni’ alaturi de echipa Infospeed. Invatam impreuna, eu mai mult ca niciodata, ce inseamna sa traiesti intr-o lume virtuala ca a noastra. Citire rapida, memorare creativa si invatare accelerata, sunt doar o parte din subiectele multiple pe care le abordam zi de zi. Aleg sa fiu libera, sa imi ascult inima si sa gandesc cu sufletul pentru a trai armonios. 

Ce am invatat din toate astea? ‘Ca noi ne facem planuri in fiecare zi, iar Dumnezeu se amuza.
Zambiti mai des, iubiti neconditionat si ascultati-va intuitia!
Cu drag, Tina. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu